Draag een verzorgde baard met baard trimmen tips

Een baard kan er goed uitzien, maar alleen als deze verzorgd is. Wil je ook een baard laten staan maar ben je op zoek naar baard trimmen tips voor een verzorgd gezicht? Dan ben je hier aan het juiste adres.

baard laten groeienEen baard laten groeien

Dit ligt uiteraard wel voor de hand, maar voor een verzorgde baard moet je dus eerst een baard laten staan. Dit kan een 3-dagen baard zijn, of een langere baard. Dat is je eigen keuze.

Gezien je er de eerste dagen nogal ongeschoren zult uitzien, is het handig te beginnen met het laten staan van een baard wanneer je niet veel naar buiten moet, dus wellicht niet aan het begin van een werkweek.

Aan de slag met trimmen

Nu is het moment aangebroken de baard trimmen tips ter harte te nemen. Staat de baard eenmaal moet deze eerst goed droog en schoon zijn. Dan neem je er een geoliede baardtrimmer bij. Trim de baard eerst van oven naar beneden en dan met de 1cm stand weer van boven naar beneden en nog eenmaal andersom. Verwijder hierna de kleinste haartjes die buiten de baardlijn liggen en was je baard nog eens goed. En voila, nu heb je een verzorgde baard, die er chic genoeg uitziet om mee onder de mensen te komen.