bakkebaarden trimmenBakkebaarden trimmen voor een verzorgde look

Bakkebaarden waren ooit modern, maar deze tijd ligt ver achter ons. Dikke bakkebaarden zien er tegenwoordig alles behalve charmant uit. Dat gezegd hebbende kunnen bakkebaarden nog altijd trendy zijn, maar dan wel als ze mooi getrimd zijn en zeker niet te dik. Je zult daarom regelmatig je bakkebaarden trimmen moeten, zodat ze er steeds verzorgd uit blijven zien. Hieronder lees je hoe je dit op de beste manier kunt doen, zodat ook jij er trendy uitziet.

Bakkebaarden laten staan

Om fatsoenlijke bakkebaarden te hebben, zul je eerst uw bakkebaarden moeten laten staan. Gezien deze langzamer groeien dan je baard, duurt het ook wat langer voordat je je bakkebaarden trimmen kunt. Ook zul je moeten bedenken dat je bakkebaarden vooreerst niet op zijn best uit zullen zien. Dit ligt er immers aan dat het weining nut heeft ze te trimmen als ze nog niet de gewenste lengte hebben bereikt.

Bakkebaarden trimmen

Om je bakkebaarden te trimmen heb je een goede trimmer nodig, met een opzetstuk voor kleine haartjes. Trim je bakkebaarden eerst van beneden naar boven, en dan omgekeerd. Zorg er ook voor dat je je bakkebaarden goed wast na het trimmen, zodat er geen haartjes over blijven.