De baard is helemaal terug van weggeweest, maar een baard kan alleen wanneer deze er verzorgd uitziet. Daarom zal je je baard moeten trimmen en geven wij je ‘hoe trim je een baard’ tips. Zodat ook jouw baard gezien mag worden.

philips baardtrimmerMateriaal

Wat je nodig hebt om een mooie verzorgde baard te krijgen is goed materiaal. Denk hierbij aan een trimmer die lekker in de hand ligt. Ook belangrijk is dat hij een krachtige motor heeft.

Hoe ga je te werk

De meeste trimmers kunnen je een baard van 1 tot 3 millimeter geven. Wil je een langere baard, zo als nu het modebeeld is moet je een opzetstuk hebben. Het trimmen van je baard kost tijd, je moet je concentreren en in de spiegel kijken naar het tussentijdse resultaat. Trim je baard van boven naar beneden. Let ook op de vorm van je baard, deze is belangrijk voor je gezicht. Haal wild groeiende haren op je wangen of nek weg met een scheermesje of scheerapparaat.

Verzorging

Was je baard met lauw water en een beetje milde shampoo. Nu is je vraag ‘hoe trim je een baard’ beantwoord en kan je aan de slag.